Esporga, tala i poda

Podar un arbre es evitar perills per l’entorn

Servei que proporcionem tot l’any ja que en qualsevol època els nostres clients poden tenir la possibilitat de talar un arbre considerat perillós de caiguda perquè ha sofert un fort creixement o per altres circumstancies. Aquest risc pot provocar danys personals i materials be als propietaris com al veïnat o l’entorn. Disposem d’un camió cistella per tal d’executar aquest servei ja sigui una tala a ras de terra, trossejar els troncs com la poda de buidat o reducció. El servei també inclou el nostre camió basculant per tal de portar les restes vegetals a la planta de compostatge autoritzada mes propera.

Durant la temporada d’hivern, el jardí entra en un període de letargia, la majoria de plantes entren en repòs, algunes amb les branques nues i amb un moviment de la saba escàs, fet que facilitarà moltes de les feines que cal realitzar al jardí, com ara la poda.

Per la nostra situació dins de la província de Lleida, treballem habitual les comarques de l’Urgell, Pla d’Urgell, Segarra, Les Garrigues, La Noguera i Segrià. Des de primers de novembre i fins al Febrer part de la plantilla es dedica a aquesta activitat ja que la resta d’activitats de jardineria queda parada per les baixes temperatures.

A Tecnologia i Regs ens encarreguem de podar i talar arbres, arbustos, en resum, la vegetació del jardí, tant si és un lloc de fàcil o de difícil accés, amb els nostres especialistes en poda i tala.

podaarbrat