Estudi-disseny del jardí

El nostre objectiu: el millor servei als nostres clients

Disseny de Jardins

El nostre objectiu principal es la satisfacció del client. Per tant, en la primera visita amb el client intentem captar quines son les seves idees i preferències i com a bons professionals intentem donar resposta a  tots els seus dubtes i demandes. Una vegada analitzades les conclusions d’aquesta primera trobada passem a la següent fase  i que es altra que  el trasllat d’una  idea final en un projecte gràfic , ajudat per les noves tecnologies, alhora molt visual i real. (render informàtic)

Dissenyem tot tipus d’espais, jardins petits de cases aparellades, terrasses, hotels, restaurants, jardins amb piscina, jardins moderns, etc.. sempre buscant un disseny funcional i adequat a l’estètica del seu entorn.

Per millor comprensió aquí deixem una mostra de projectes realitzats:

Imagen4
20230704_110633

DISSENY DEL PROJECTE                                                                                            POJECTE EXECUTAT

El segon pas és concretar una nova visita amb el client per presentar-li el nostre treball i acabar de retocar algun matís en cas necessari. Busquem un equilibri entre la qualitat del producte i la sostenibilitat del mateix, utilitzant una gran gamma de productes naturals duradors en el temps, de màxima qualitat i eficiència que contribueixin a la salut del medi ambient i baix manteniment de conservació.

Lògicament aquest projecte ens serveis per executar l’obra minimitzant costos i reduir temps perduts del nostres jardiners ja que al tenir tot mesurat i diferents mesures (kilograms, metres lineals, quadrats, metres cúbics, etc.) ens assegura un fort grau d’encert en la demanda de materials tant en forma de previsió com de resposta en l’estoc en el nostre magatzem en el moment de realitzar l’obra.