Tarimes sintètiques

Oblidis del manteniment i conservació de la fusta natural.

tarimes

La instal·lació d’una bona tarima sintètica al jardí o terrassa sempre es un encert com a decoració i un bon substitut per qualsevol material o vegetació.

La fusta natural es un element que transmet noblesa, crea ambients acollidors i es molt elegant,  però es va deteriorant amb el temps al estar exposada als canvis climàtics de l’exterior, requerint un manteniment periòdic i costós.

Una de les avantatges principals de la tarima sintètica es precisament que no requereix cap mena de manteniment amb el conseqüent estalvi d’esforç i econòmic que això implica. La garantia d’aquest productes es molt llarga.

Existeix al mercat una àmplia gamma de tarimes exteriors sintètiques amb unes característiques semblants, però hem d’estar alerta amb les imitacions. Des d’aquí us recomanem que la marca sigui coneguda i amb garanties pròpies d’aquest article ja que hi ha imitacions que son poc fiables tenint un deteriorament ràpid, això si, mes barates.

També es important la seva instal·lació ja que una bona tarima va acompanyada d’uns rastrells, grapes per la seva correcta subjecció i resta de materials  de bona qualitat ja que es la part que toca amb el terra i es la més vulnerable. La professionalitat dels instal·ladors es molt important per tal d’evitar desnivells i retalls innecessaris que fan que la instal·lació no doni la presència i elegància que caracteritza aquest producte.

tarimespage