Gespa Artificial

La millor gespa decorativa

Tot i que disposem d’una àmplia gamma de gespes artificials, la nostra empresa aposta per les de més qualitat, garantia, úniques i innovadores per la jardineria i paisatgisme on l’estrella principal són els models Poa i Bermuda® per la seva similitud i comportament comparable a la gespa natural. No cal dir que compta amb la característica  principal de memòria de retorn (recuperació vertical del pel). Aquests models contenen de 8-10 kg per m2  d’arena de sílex al seu interior amb la finalitat de poder-la refrescar durant els mesos més calorosos i treure la electricitat estàtica en cas d’instal·lació a una terrassa.

 

Els principals avantatges d’aquesta alternativa són, entre altres:

· Mínim manteniment: no s’ha de segar ni abonar, ni sulfatar… estalvi important de feina, despeses i residus.

· Estalvi d’aigua: no cal instal·lació prèvia de reg, serveix una simple mànega per a remullar la gespa quan vulguem refrescar-la o netejar-li la pols.

· No agafa les malalties pròpies de la gespa natural: està sempre verda, perfecta, no hem de sulfatar, estalviant diners i contaminació del medi ambient.

· Resistent a les diferents condicions climàtiques. és resistent al rajos UV, no s’altera amb el sol, , ni amb el gel, ni amb la pluja… sempre està verda i tupida, ideal per zones de ombra.

· No s’altera amb el clor, les deposicions dels animals, no fa flama…

* Garantia de la gespa de 8 a 10 anys segons models.

projgespaartificial